Dr. Öğretim Üyesi Oğuz KELEŞ’in Yazarları Arasında Olduğu "Turkish Linguistics Across Boundaries: The Adana Meeting" İsimli Kitap Yayınlanmıştır

Dr. Öğretim Üyesi Oğuz KELEŞ’in Yazarları Arasında Olduğu “Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Dil Gelişimi ile Zihin Kuramı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" İsimli Bölümün Yer Aldığı "Turkish Linguistics Across Boundaries: The Adana Meeting" İsimli Kitap Yayınlanmıştır.

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı'nda görevli Dr. Öğretim Üyesi Oğuz KELEŞ’in de yazarları arasında olduğu “Okul Öncesi Dönem Çocuklarının Dil Gelişimi ile Zihin Kuramı Arasındaki İlişkinin İncelenmesi" isimli bölümün yer aldığı, Prof. Dr. Hatice SOFU, Prof. Dr. Muna ÖZEZEN YÜCEOL, Prof. Dr. Ayşehan Deniz ABİK, Prof. Dr. Cem CAN ve Dr. Öğr Üyesi Abdurrahman KİLİMCİ editörlüğünde yazılan "Turkish Linguistics Across Boundaries: The Adana Meeting" isimli kitap yayımlanmıştır.

Görüntülenme: 551 Yayınlanma Tarihi: 25 Aralık 2020