Dr. Öğretim Üyesi Oğuz KELEŞ'in "Güney Afrika Cumhuriyetinde Erken Çocukluk Eğitimi" İsimli Bölümünün de Yer Aldığı "Farklı Ülkelerde Erken Çocukluk Eğitimi" Yayımlanmıştır

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı'nda görevli Dr. Öğretim Üyesi Oğuz KELEŞ’in “Güney Afrika Cumhuriyetinde Erken Çocukluk Eğitimi" isimli bölümünün de yer aldığı, Doç. Dr. Durmuş ASLAN editörlüğünde yazılan "Farklı Ülkelerde Erken Çocukluk Eğitimi" isimli kitap yayınlanmıştır.
Farklı Ülkelerde Erken Çocukluk Eğitimi kitabı, okul öncesi öğretmen adaylarına ve öğretmenlere dünyanın farklı bölgelerinde yer alan çeşitli ülkelerdeki eğitim sistemi, okul öncesi eğitim tarihi, günümüzde okul öncesi eğitimin yaygınlığı, okul öncesi eğitim kurumları ve program türleri, okul öncesi eğitim ortamları, okul öncesi eğitimde aile katılımı, okul öncesi dönemdeki özel gereksinimli çocukların kaynaştırılması ve okul öncesi öğretmen yetiştirme sistemi konularında güncel ve derinlemesine bilgiler sunan bir kaynak kitap niteliğindedir.
Kitap ile ilgili ayrıntılı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşılabilir:

Görüntülenme: 755 Yayınlanma Tarihi: 23 Aralık 2020