Dr. Öğretim Üyesi Oğuz KELEŞ, "VIIth INTERNATIONAL EURASIAN EDUCATIONAL RESEARCH CONGRESS"de Çalışmasını Sözel Bildiri Olarak Sundu

Dr. Öğretim Üyesi Oğuz KELEŞ, "VIIth INTERNATIONAL EURASIAN EDUCATIONAL RESEARCH CONGRESS"de “Examining Preschool Teachers' Views on the COVID-19 Process (Okul Öncesi Öğretmenlerinin COVID-19 Sürecine İlişkin Görüşlerinin İncelenmesi)” Başlıklı Çalışmasını Sözel Bildiri Olarak Sundu.

Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı'nda görevli Dr. Öğretim Üyesi Oğuz KELEŞ, "VIIth INTERNATIONAL EURASIAN EDUCATIONAL RESEARCH CONGRESS"de “Examining Preschool Teachers' Views on the COVID-19 Process (Okul Öncesi Öğretmenlerinin COVID-19 Sürecine İlişkin Görüşlerinin İncelenmesi)” başlıklı çalışmasını sözel bildiri olarak sunmuştur.

Görüntülenme: 589 Yayınlanma Tarihi: 25 Aralık 2020