Cumhuriyet'ten Günümüze İlköğretim Hayatımız Konferansı Prof. Dr. Mustafa Gündüz Tarafından Gerçekleştirildi

Cumhuriyet'ten Günümüze İlköğretim Hayatımız Konferansı Prof. Dr. Mustafa Gündüz Tarafından Gerçekleştirildi

Eğitimci ve akademisyen Prof. Dr. Mustafa Gündüz, 10 Ocak Çarşamba günü , İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi Temel Eğitim Bölümü olarak düzenlediğimiz konferansta "Cumhuriyet’ten Günümüze İlköğretim Hayatımız" başlıklı bir konuşma gerçekleştirdi.

Konferansta Türkiye'nin Cumhuriyet döneminden itibaren ilköğretim alanındaki önemli değişimler ve gelişimler ele alındı. Eğitim sistemimizin temel taşlarından biri olan ilköğretimin, ülkenin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısındaki değişimlere nasıl uyum sağladığını vurgulayan Gündüz, öğrencilerin eğitim hayatlarındaki dönüm noktalarını detaylı bir şekilde ele aldı.

Konferansta, ilköğretimdeki müfredat değişiklikleri, eğitim teknolojilerindeki gelişmeler, öğretmen ve öğrenci rollerindeki değişimler, eğitim politikalarının etkileri gibi konuların yanı sıra, eğitimdeki başarı ve sorunlar da değerlendirildi.

İlköğretim seviyesindeki eğitim sisteminin geçmişten günümüze olan evrimini anlamak isteyenler için önemli bir kaynak olması beklenen konferans için eğitim alanında yaptığı çalışmalar ve sahip olduğu uzmanlık ile bilinen saygıdeğer Prof. Dr. Mustafa Gündüz hocamıza teşekkürlerimizi sunarız. 

Görüntülenme: 277 Yayınlanma Tarihi: 22 Ocak 2024